- wekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
- digitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
- uw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
- maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Waar barbecueën voorheen voornamelijk de focus legde op het bakken en grillen van een goed stuk vlees – bewerkt of onbewerkt – is er tegenwoordig ook ruimte voor variaties op de barbecue zoals gegrilde vis, groenten en kaas.
Stellingen bestaan in heel wat types en configuraties. Het is aan de werkuitvoerder om uit dat brede aanbod net die stelling te kiezen die toelaat om het werk op een comfortabele, betaalbare én veilige manier uit te voeren.
Curd Velghe, bekend als BBQ Curd uit Harelbeke, staat al meer dan dertig jaar achter de houtvuren. Dé ideale persoon om te vragen naar zijn visie en advies voor een geslaagde barbecue.
De wereld evolueert elke dag; smaken veranderen en de consument weet wat hij wil. Gelukkig blijft barbecueën een geliefde bezigheid bij heel veel mensen. Opvallend is dat winterbarbecueën steeds populairder wordt.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.
Professional maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.